Jakkesæt på DBA

Brugte jakkesæt på DBA

Det er vigtigt at have et godt jakkesæt. Det kan bruges igen og igen, hvis det er det rigtige sæt, og i mange forskellige situationer til mange begivenheder. Uanset om du skal til fest, generelt bare gerne vil have et jakkesæt, eller måske har et bryllup i den nærmeste fremtid, er det en god idé at erhverve sig et sæt. Men det kan være dyrt!

God kvalitet og det rigtige design er vigtige at tænke på, men det kan hurtigt koste mange penge. Derfor er det en mulighed at købe brugte jakkesæt over Den Blå Avis, DBA, men er det en god ide? Få gode råd her.

Gode tips til køb af jakkesæt via DBA

Når du skal finde dit nye jakkesæt på DBA, er der flere tips til, hvordan du gør det bedst. Først og fremmest er det vigtigt, du ikke køber det første og bedste, du finder. Du skal nemlig kun købe det bedste.

Desuden er det en god idé ikke at købe noget, du ikke er helt sikker på. Er der ingen billeder af sættet, så bed om at få dem tilsendt. For er der overhovedet et jakkesæt, hvis der ikke er billeder, du kan få?

Derudover er det en god idé at tænke på, hvad du skal bruge det til. Vil du gerne have et jakkesæt, du kan bruge i mange forskellige situationer, så vælg et i klassisk farve som grå eller mørkeblå. Det er også en god idé at holde øje med kvaliteten – er det et meget billigt tilbud, kan du eventuelt spørge ind til, hvorfor det er så billigt.

Du kan se DBA’s brugte jakkesæt her.

OBS: Husk at prøve det først

Det sidste gode tip, som er det vigtigste, er at du bliver nødt til at prøve sættet, før du køber det. Selvom det virker til at være den rigtige størrelse, og at alt andet er i orden, så kan det stadig være en pasform, der slet ikke passer til dig.

Bor du i Jylland, og sættet er på Sjælland, er det selvfølgelig svært at tage tværs gennem landet for at prøve det – aftal eventuelt at du kan sende det tilbage med posten, hvis det ikke passer.

Pasformen er nemlig noget af det vigtigste ved et jakkesæt – jakken må ikke være for stor over skuldrene, den må ikke gabe foran i kraven eller stramme, så du ikke kan bevæge dig ordentligt. Samtidig må bukserne ikke være for lange, så de bliver slidte, eller stumpe, hvis det ikke er meningen. Vær derfor kritisk, selvom det er et billigt tilbud.

Alternativet: Billige nye jakkesæt

Hvis du ikke er helt tryg ved at købe sættet på DBA.dk, kan du altid vælge at gå efter de billige varianter på markedet. Du kan efterhånden få meget for pengene, uden du behøver at bruge mere end 3.000-4.000 kroner.

En af de førende forhandlere af billige jakkesæt til herre er David K, hvor priserne starter ved 3.199 kroner. Målt på kvaliteten og designet, får du rigtig meget for pengene.

De vil ligeledes kunne rådgive dig på bedste vis, i modsætning til hvis du fx. vælger at købe via Den Blå Avis. Der er fordele og ulemper ved begge alternativer.