Jakkesæt på tilbud

Jakkesæt på tilbud

– Er det en god ide?

Overvejer du at købe jakkesæt på tilbud, eller er du i tvivl om det er en god idé. Vi ser nærmere på de forskellige fordele og få ulemper, der er ved at købe tøj på tilbud.

For generelt står fordelene i kø, specielt de økonomiske. Hvis du har et begrænset budget, er det den eneste rigtige beslutning. Læs for og imod køb af jakkesæt på tilbud.

Fordele

Der er mange fordele ved at købe tøj på tilbud og det samme gælder for jakkesættet. For at give dig overblikket og gøre dig klogere har vi forsøgt at opridse dem her. Lad os starte med at nævne dem og så uddyber vi efterfølgende:

  • Du sparer penge
  • Du får mere for pengene
  • Samme kvalitet & samme holdbarhed
  • Du har samme forbrugerrettigheder – modsat ved brugtkøb

Det overskyggende er, at du sparer penge og får mere værdi for disse. Dertil kommer at du vil opleve præcis samme kvalitet og holdbarhed, i de sæt du køber. Den eneste forskel er at du køber dem fx. 6 måneder efter de er kommet i butikken. Det har jo ingen betydning for ovenstående.

Sidst så er det værd at huske, at du fortsat har de samme forbrugerrettigheder som kunde. Dette kunne være, hvis du gerne vil bytte sættet efterfølgende, eller hvis du oplever en fejl i stoffet etc.

Her kan du bytte som normalt i butikken, men vælger du fx. brugtkøb fra DBA, har du ikke samme rettigheder. Du har derimod købt et jakkesæt som beset og det giver dig ikke samme muligheder efterfølgende.

Så hvis du går efter et billigt jakkesæt, er det bedre at søge mod tilbud, frem for brugtsider som DBA.dk og lignende. Det vil være vores anbefaling, selvom du sikkert også kan finde gode jakkesæt her.

Læs også: Brugte jakkesæt fra DBA

Ulempen

Vi har valgt at kalde dette afsnit for “ulempen”, da vi kun kan komme i tanke om én ting. Det er nemlig det faktum, at tilbud og nye varer, er to modsætningsfyldte forhold. Det betyder, at hvis du går efter de seneste kollektioner og nyeste jakkesæt, så finder du dem ikke til nedsatte priser.

Du vli derfor skulle indfinde dig med at finde lidt ældre modeller, omend det ikke behøver at gøre en forskel. Specielt ikke inden for jakkesæt, hvor der jo ikke sker de store ændringer fra sæson til sæson.

De fleste er meget klassiske og elegante i deres udtryk, ligesom farverne er meget de samme, uanset om du køber nu eller om 6 måneder. Denne “ulempe” bør derfor ikke fylde meget i dine overvejelser. Det mener vi ikke.

Du kan roligt købe jakkesæt på tilbud og hvis du kan spare 30-50 %, er der al mulig grund til at udnytte muligheden. Det er en god vej til billigt tøj.