Top 10 dyreste tøj brands

Et kendt mærke, fantastisk kvalitet og unikke designs, det er det du betaler for, når du betaler mange penge for nogle af de dyreste brands i verden. De dyreste brands er kendte af alle, der interesserer sig bare det mindste smule for designertøj.

Selv om man ikke interesserer sig for tøj, har de fleste hørt om Gucci, Dolce & Gabbana og Chanel. Det er nogle få af de mærker, der er på top 10 listen over de dyreste brands i verden. Vi har set nærmere på 10 af de dyreste mærker på markedet. 

Top 10 dyreste tøjmærker

  1. Gucci. På førstepladsen over de dyreste mærker, der findes, er Gucci. Det er et italiensk mærke designer både tøj, tasker og sko til mænd og kvinder, og er blevet kendt for flere af deres designs og deres høje kvalitet. Gucci ligger altså øverst på listen, men får god konkurrence fra de følgende mærker.
  2. Chanel. Det andet dyreste brand er franske modemærke grundlagt af Coco Chanel. Chanel er kendt som det mest populære brand i verden og er især populært hos unge fashionistaer. Det er et mærke, der også er i høj kvalitet, og som er meget eftertragtet, da de ikke stjæler fra andre mærker, men er kendt for at have unikke designs.
  3. Prada. Det tredje dyreste mærke er også et af de kendte high-fashion brands, som i høj grad er et statussymbol at iføre sig. Det er et italiensk mærke, der oprindeligt blev grundlagt i modebyen Milano.
  4. Dolce & Gabbana. I 2013 var Dolce & Gabbana, tidligere kendt som G&B, det dyreste brand i verden, men er nu røget en del ned af listen. Det er stadig et af de mest eftertragtede mærker i Italien, og har i Danmark tidligere haft nogle meget populære designs hos unge.
  5. Armani. Det femte brand på listen er endnu et italiensk designermærke, som er ikke kun er populært inden for tøj til mænd og kvinder, men også blandt andet inden for parfume, kosmetik og ure.
  6. Marc Jacobs. Nummer seks på listen er til en forveksling et amerikansk mærke, grundlagt af den amerikanske modedesigner Marc Jacobs. De er oprindelig kendt for deres design inden for tøj, men fokuserer nu mere på sko, tasker og smykker.
  7. Dior. Det elegante mærke Dior er nummer syv på listen, og er grundlagt af franskmanden Christian Dior. Mærket er kendt for en sofistikeret stil og høj kvalitet, og udvikler som de fleste andre brands også parfume, kosmetik og accessories.
  8. Guess. Endnu et amerikansk mærke har sneget sig med på listen, her er det Guess, især kendt for deres denim jeans. Det er især kvinder, der er forbrugere af mærket, og det er ikke i lige så høj grad prestigefyldt, som mange af de andre mærker på listen.
  9. Versace. På plads nummer ni er det italienske mærke Versace, der også oprindeligt blev grundlagt i Milano. Versace er endnu et luksuriøst brand, der også er begyndt at lave designermøbler udover tøj, makeup og accessories.
  10. Valentino. Det sidste mærke på listen er endnu et populært italiensk mærke, Valentino. Især kvinder har forelsket sig i de smukke, enkle design, der syder af elegance og til tider romantik.

Har du ikke råd?

Det er de færreste danskere der har råd, eller ønsker at bruge så mange penge på nyt tøj. Det er som sådan kun fornuftigt, men det er alligevel meget sjovt at se, hvem der reelt er de dyreste på markedet. For der følger jo en særlig kvalitet og modetrend med.

På forsiden kan du få gode råd til at finde billigt tøj, hvor tilbud og udsalg er oplagte muligheder.