Jep – believe it or not, men 90’er tøj er på mode igen! Det er sjovt som temaer og tendenser fra tidligere år hele tiden bliver taget frem og kommer på mode, og nu er det altså kommet til den kendte 90’er mode. Læs med her og bliv inspireret til, hvilke 90’er items der kan peppe din garderobe op.

Spaghettistropper og mom-jeans fra 90’erne på mode igen

Et hurtigt kig i modebladene og på catwalks fra de mange fashion weeks og man er ikke i tvivl; efteråret byder på masser af nostalgi i form af 90’er klassikere, der igen er hevet med i modebilledet, og trender. Det gælder især spaghettistropper, der er de helt tynde stropper på ensfarvede toppe og mom-jeans, som er de lyse, forvaskede cowboybukser med høj talje og en smule svaj i benene, som vi alle kender så godt fra den helt store 90’er-ungdomsserie, Beverly Hills 90210.

Udover de to nævne items, er der meget andet fra det både elskede og hadede årti, som trender lige nu. Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal kigge efter, for at blive super moderne og 90’er-chik.

Fem uundværlige tøjstykker til 90’er stilen

 • Smækbukser
  Smækbukser kaldes også for dungarees og overalls, men det er faktisk det samme. Det er nemlig bukser – oftest i denim – med seler i. Sammen med f.eks. et stribet trøje eller en ærmeløs top, har man et moderne outfit med den helt perfekte 90’erstemning.
 • Behagelige sandaler
  De fodformede favoritter fra Birkenstock har allerede hittet i nogle år, og bliver ved med at gøre det. Det er en af vores favoritter, da det er et moderne item der kombinerer det afslappede med hurtigt at kunne hoppe i sandalerne med det behagelige, der ligger i at de er fodformede. En helt perfekt ting fra 90’erne som gerne må blive ved med at være på moden i mange, mange år frem.
 • Crop tops
  Crop tops har du nok også allerede set i modebilledet. Det er t-shirts eller trøjer, som stopper lige over maven. De er altså lige klippet af lidt før end man normalt gør det, og sat sammen med et par højtaljede bukser eller en nederdel, hvor man lige får snerten af det bare maveskind, er man mere end hip.
 • Rygsække
  Endnu en gang er der et levn fra 90’erne som trender, og som er praktisk. Ikke bare fodformede sandaler, men også det at kunne have en rygsæk på ryggen med plads til alle sine ting, er da to ting vi forstår og som vi vil elske at bruge!
 • Sæt der matcher
  Når over- og underdelen er syet i det samme stof, eller matcher i farverne osv. er der tale om et sæt. Det ser smart super smart ud, og det behøver ikke at sidde super tight, bare det matcher det smarts.