Er du i tvivl, om det kan gå at klæde sig med en rullekrave, hvis man er mand? Så læs med her, og bliv klogere på alt om rullekrave til mænd, og om det er no-go eller ej.

Rullekraver kan være super trendy i rigtig mange situationer, og de fås i rigtig mange udgaver – find ud af, hvad der passer bedst til dig her.

Rullekraver til mænd er moderne

Rullekraver, eller turtlenecks som det også hedder, er super moderne til mænd. Det er altså ikke kun kvinder, der har monopol på denne pæne og praktiske slags trøje.

Den er især god at have i garderoben i de kolde måneder, da den udover at være klædelig i langt de fleste situationer også holder halsen varm.

Rullekrave til mænd er super moderne i disse tider, og det er med god grund. De tilføjer nemlig noget elegant og selvsikkert til looket, samtidig med at det er et minimalistisk udtryk. Man kan både få de helt klassiske modeller, som har én gennemgående farve, er skarpt skåret og uden nogen overraskelser.

Hvis man er en lidt mere spraglet type, der kan lide de klassiske ting med et twist, så fås rullekraver til mænd også i forskellige farver og mønstre, og med f.eks. lommer, bånd eller andre sjove detaljer.

Se også: Alt om smoking til mænd

Top tre rullekraver til mænd

I denne top tre har vi valgt at fokusere på de klassiske modeller, som er sofistikerede og elegante. Alle 3 er gode varianter, der vil være velegnede til efterår -og vinterperioden.

Mørkegrå rullekrave fra Clipper

En klassisk udgave fra Clipper i ren bomuld. Prisen ligger i den billige ende, på 300,- DKK. Man kan altså sagtens klæde sig moderne og minimalistisk, selvom man ikke vil kaste mange penge efter tøjet.

Grå turtleneck fra Sand

Super lækker turtleneck fra Sand i en mellemgrov strik. Den er lavet i bl.a. merinould, og egner sig derfor godt til de helt kolde måneder, hvor den regulerer sig efter kropstemperaturen. Har en diskret detalje i form af en bred stribe henover brystet.

Sort turtleneck fra Mads Nørgaard

Når det kommer til moderne tøjdesign, er det ikke til at komme udenom mærket Mads Nørgaard, som designer pænt herretøj i et tidløst og nordisk design. Denne turtleneck, som fås i sort og grå, er lavet i 100% merino uld.

Vi håber du har fået inspiration til dit næste køb. Du kan finde det meste online og hurtigt få bladret de mange varianter igennem.