Tøj til børn

Børn vokser med hastige skridt, specielt når de er små. Det kan derfor blive en rigtig dyr fornøjelse hele tiden at skulle købe nyt børnetøj til dem. På denne side ser vi derfor nærmere på muligheden for at finde billigt tøj til børn.

Det handler i høj grad om at handle de rigtige steder og udnytte de aktuelle tilbud og rabatter på markedet. Med smartness og snilde, kan man hurtigt spare mange penge.

For det første bør du ikke købe dyrt og fancy tøj til et barn, der alligevel skal have nyt om 1 år. Det er spild af penge. For det andet bør du være meget prisbevidst, så du altid handler i de billigste webshops og prisvenlige tøjmærker.

Det hele handler om økonomi, men denne hjemmeside er dedikeret til de danskere, der kun har et begrænset budget eller som gøre vil have meget for pengene.

Find billigt børnetøj online

Guide til at finde billigt tøj til børn 

Vi har lavet en god guide, du forhåbentlig kan få glæde af næste gang du skal på markedet for at finde nyt billigt børnetøj. Den er inddelt i 5 relativ simple trin som du altid bør praktisere når du handler tøj. I hvert fald hvis du gerne vil lave en god handel.

Der findes mange webshops med babytøj og børnetøj online, med kendte danske mærker. Skal du finde nyt tøj til dine børn, så tag udgangspunkt i denne guide:

1. Hvilken type tøj søger du?

Det første du skal gøre er at klarlægge hvilken type tøj barnet mangler. Er det et par bukser, en jakke eller nyt undertøj. Det har en stor indflydelse på, hvor du skal søge og gribe hele processen an.

2. Tag barnet med på shopping

Når du målrettet ved hvad I går efter, så skal du tage barnet med på shopping. Det er en frygtelig dårlig idé at købe tøj til barnet, uden det har prøvet det først. Du skal i hvert fald forvente, at meget af det skal byttes igen.

Tag barnet med, så du kan sikre at han/hun er glad for det og har det komfortabelt i det.

3. Find tøjet og sørg for en god pasform

Når tøjet er prøvet og fundet, bør du altid tjekke at det har den rette pasform og er sikkert for barnet. Hvis det er en jakke bør den fx. have reflekser. Hvis det er en trøje er det fx. vigtigt at ærmerne har en tilpas længde. Så sørg for at barnet har det optimalt i tøjet – det er det vigtigste! Langt vigtigere end dets udseende.

4. Noter dig varens navn og størrelse

Nu er du klar til at gå til kassen? Tror du! Det er nemlig HER at mange danskere begår en ‘fejl’. At kalde det en ‘fejl’ er nok en tilsnigelse, men det er i hvert fald sandheden, hvis du vil lave en god handel. Ved små tøjkøb på 500 kroner er det fint nok, men snakker vi dyre ting til 1.000 eller 2.000 kr. kan der være mange penge at spare.

Det kan være fra webshops online eller ved at andre fx. har udsalg netop nu. Det kan du aldrig vide, men det er ærgerligt at bruge 1.500 kr. på børnetøj, hvis du kunne have sparet 30 %. Noter dig varens navn og størrelse, så du ved hvad du skal søge efter på nettet.

5. Er prisen lavest i butikken eller online?

Når du har undersøg prisniveauet, kan du hurtigt konkludere om prisen er lavest i butikken eller online. I mange tilfælde kan der være penge at spare på nettet, medmindre butikken har haft udsalg/tilbud. I disse tilfælde skal du bare slå til. Her er der ingen grund til denne manøvre.

I normale sammenhænge kan du måske spare 200-400 kroner på varen. Det er set før og hvis du har en meget presset privatøkonomi, er det bestemt ikke ligegyldigt.

 

OBS: Guidens råd er med forudsætning i du køber dyrt tøj til 700-800 kroner plus. Har butikken tilbud eller udsalg, bør du slå til med det samme, da besparelsen online sandsynligvis vil være marginal (ikke-eksisterende). 

Vi håber du kan bruge vores guide til at finde billigere tøj til dine børn. Det er i hvert fald en gennemprøvet og effektiv metode, til at udnytte markedets og nettets laveste priser.

Internettet har mange fordele og én af dem er, at du nemt kan gennemskue prisniveauet og sammenligne priser – udnyt det som forbruger!