Jakkesæt i navy farver

Jakkesæt i navy

Jakkesættet er stilfuldt. Det er elegant og tidsløst, og det er et must have for alle mænd, der gerne vil se godt ud til alle lejligheder. Det findes i et utal af design og farver, nogle mere traditionelle end andre.

Et af de mest moderne og stilfulde valg er et sæt i navy farver. Den flotte mørkeblå farve har fået sit navn fra marinens oprindelige uniformer.

Navy farven er derfor også kendt under det danske navn marineblå.

 

Et flot og stilfuldt farvevalg

Der er mange grunde til at vælge matchende jakke, benklæder og eventuel vest i navy farver. Den vigtigste grund er, at det er et både stilfuldt valg og at det næsten altid ser flot ud. Desuden er det navy jakkesæt noget der kan bruges til flest lejligheder. Uanset om du skal til bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller bare til arbejde.

Det er derfor et godt valg, hvis du ikke ejer flere forskellige jakkesæt til forskellige situationer. Med det marineblå tøj på udstråler ud både charme og elegance på samme tid, hvilket er det, du altid bør gå efter. Andre farver kan også bruges til flere lejligheder, men vælger du eksempelvis et sæt i en spraglet og iøjnefaldende farve, risikerer du at skille dig ud fra de fleste forsamlinger.

Ud over farven er pasformen noget af det vigtigste, når du skal vælge dit nye tøj. Det er vigtigt, at både jakke og bukser passer perfekt. Bukserne skal ikke være for lange, men de må heller ikke stumpe. Det er vigtigt, at jakken passer over dine skuldre, da den ellers kommer til at sidde og folde eller stritte på en grim måde. Tænk derfor meget over det, når du er ude og prøve de forskellige jakkesæt.

Derfor er navy jakkesæt smarte

Som sagt er der mange grunde til at vælge et sæt i navy. Det er ikke kun en traditionel farve for mænd, den er også meget moderne i dag. Både kvinder og mænd går ofte i den mørkeblå farve, der både er afdæmpet, men elegant på samme tid. Det er blåt og kan som sagt bruges i de fleste situationer.

Der findes mange forskellige udbydere af marineblå jakker og bukser, og du kan med fordel undersøge de mange muligheder, inden du tager det endelige valg.

Husk, at skjorte og sko skal passe til sættet. Sorte sko er altid en god vej at gå og skjorten kan du eventuelt vælge i en lyseblå eller mørk farve.