Vi ser på de kommende modetendenser i efteråret 2016. Mange af dem har du set allerede fået øjnene op for, mens andre kommer til at blive mere synlige de kommende måneder. I modebranchen er der altid mange forskellige tendenser, så vi har udvalgt dem, vi finder mest interessante og aktuelle.

Se hvad du bør overveje at investere i næste gang du skal på tøjshopping. Billig-tøj.dk ser her på modetendenser for efterår 2016.

Det vilde look er tilbage

Der er ingen tvivl om at én af de mest klare tendenser er, at det vilde look er tilbage. Det betyder at du kan klæde dig mere anderledes og særpræget, uden at være umoderne. For stilarter som 80’er stilen, leopard tøj og andre vilde tøjdele kommer til at være populære igen.

Du har derfor muligheden for at smide alle dine hæmninger og gå i det du altid har drømt om. Det er ikke fedt at gå i 80’er tøj som den eneste, eller et par fede leopard bukser, hvis alle kigger skævt til dig. Det kan du med god grund gøre i efteråret 2016, for de er moderne igen.

Det vilde look dækker over en bred betegnelse, men du ved sikkert hvad vi mener. At du kan være vild på mange måder, uanset om det er stilarten, farvesammensætningen eller tøjets design. Der er mange måde at være det på.

Denim er populært igen

Denim er populært igen og det kommer efter en periode, hvor andre alternativer er blevet foretrukket. Denim har historisk set været en væsentlig del af den almene danskers påklædning og med god grund. Denim bukser, jakker mv. har en god holdbarhed og ser pænt ud – uden at være for meget.

Så hvis du har Denim gemt i skuffen, gælder det om at finde det frem igen. Det kan ligeledes være du er stor fan, men mangler noget i klædeskabet. Så må du gå på jagt i de nærmeste butikker.

Khaki farven er in

Sidst er det værd at nævne farven khaki, som en af modetendenserne i efterår 2016. Det er en farve der findes i mange nuancer, men som passer perfekt til efteråret, med de lidt afdæmpede farve. De er mørke og afdæmpede i det, uden at være helt kolde.

Khaki farven går samtidig godt sammen med grå, sort, hvide og mange andre farver. Det er en fleksibel farve, der kan sammensættes med mange ting og derfor vil khaki tøj være et godt valg for dig. Du kan efterhånden findes de fleste tøjdele i denne farve.