Der er ingen tvivl om at mørkeblå jakkesæt er populære og har været det længe, men hvorfor er det de hitter? Billig-tøj.dk har undersøgt sagen nærmere, for svaret er næsten altid det samme; køb et mørkeblåt jakkesæt, hvis du vil vælge et moderne, men tidløst sæt.

Få et indblik i hvorfor du selv bør eje flere mørkeblå jakkesæt, for det er en god investering, du får meget glæde af over årene. Læs med her.

 

Kan passe i mange sammenhænge

Én af de vigtigste grunde til at et mørkeblåt jakkesæt hitter alle vegne er, at det kan passe ind i mange sammenhænge. Det går an, uanset om du skal til barnedåb, fødselsdag, bryllup eller bare til fest med kollegaerne. Det er de færreste farver der har den egenskab.

Vælger du et helt sort klassisk jakkesæt, vil det fx. ikke kunne anvendes til bryllupper og det kan ligeledes være for dystert til festlige begivenheder. Vælger du et farvet eller lyst jakkesæt, kan det ikke bæres til begravelser og det er heller ikke sikkert bryllupsparret vil være glad for at du møder frem i et farvet sæt.

Tilbage står det mørkeblå jakkesæt, der som farve, stil og udtryk, vil være anvendeligt til nærmest det hele. I en tid hvor ikke alle har mange penge, eller 4-5 forskellige sæt hængende, er det fedt med noget der kan anvendes i stor stil. Det sikrer dig ligeledes, at du får fuld glæde af dit køb. En stærk driver for den store popularitet de oplever lige nu og historisk set. For ser man lidt tilbage i historien, har det været et rigtig godt farvevalg.

Se også: Jakkesættet og dets historie

Klæder de fleste mænd

Det er ligeledes værd at påpege den egenskab, at mørkeblå klæder de fleste mænd. Det er ikke sort og bliver dermed ikke for mørkt og dystert. Det er ikke lyst eller farvet, hvilket kun klæder visse mænd. Det er kort sagt den perfekte kombination, uanset om du er høj eller lav, slank eller tynd.

Et mørkeblåt jakkesæt vil klæde nærmest alle mænd og når det samtidig kan anvendes i et væld af sammenhænge, er det ikke svært at få øje på fordelene. Vi har tidligere skrevet om navy jakkesæt og det er blot én af flere farvenuancer du bør gå efter som mand.

Som det fremgår af Lundströms findes der et bredt udvalg af jakkesæt, varianter og farver, inden for den blå/mørkeblå farveskala. Det giver dig alle muligheder for at finde en model som forbruger, der falder i din smag. Det gode ved netop denne farve er, at det kan anvendes i utallige sammenhænge. I dagligdagen på arbejdet, til møder, fødselsdage, barnedåb mv.

Er du fortsat i tvivl om hvad du bør vælge til en bestemt begivenhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid åbne for henvendelser og forsøger at besvare dem, så hurtigt vi kan.