Sådan binder du din butterfly

Er du en af mange mænd der har problemer med at binde din butterfly? Så er du langt fra den eneste, for det er noget der kun bæres ganske sjældent. Ligesom det er markant sværere at lære og huske, end fx. at binde slipset.

I denne artikel ser Billig-tøj.dk derfor nærmere på hvordan du binder din butterfly uden problemer. Se det som en trin-for-trin guide, der kan hjælpe dig i mål uden at skulle bruge en masse forsøg. 

Trin for trin guide

Trin 1: Tag butterflyen om halsen og kryds de to ender foran.

Trin 2: Tag den venstre op igennem hullet og fold den anden ende som en butterfly (det skal være fronten).

Trin 3: Tag den første oppe fra og ned over sløjfen og fold den.

Trin 4: Den skal nu inden om fronten (den eksisterende del), så den ender inde bagved.

Instruktionsvideo

Hvis du foretrækker at se trinene i praksis, får du her en god instruktionsvideo:

 

Husk at træne på en sort butterfly

Håndfedt og snavs kan hurtigt ødelægge den hvide!

Selve fremgangsmåden er faktisk relativ nem, men præcis som slipset bliver resultatet ikke altid perfekt. Det kræver træning, men gør det på en sort butterfly. Gerne en gammel en, du ikke har særlig meget brug for.

Årsagen er simpel, for når du prøver 10. eller 20. gang, så kan du være sikker på at din hvide eller lyse butterfly, pludselig er blevet mørk og fedtet af det. Særligt ved store begivenheder, hvor nervøsiteten og stressfaktoren spiller ind, kan det bliver et problem.

Så udøver at du bør øve dig på en sort model, bør du ligeledes træne på forhånd og ikke tillære dig det på selve dagen for brylluppet eller arrangementet. Det går med stor sandsynlighed galt, eller du får ikke et 100 % vellykket resultat.

Hvad med selvbinderen?

Selvbinderen er altid en mulighed, men rigtige mænd binder selv deres butterfly. For man kan vitterligt se forskel. Så selvom det er den nemme og hurtige løsning, er det bedste ikke den bedste eller mest cool.

Brug i stedet lidt tid på at afprøve vores trin-guide eller se videoen og giv det et forsøg. Før eller siden sidder den lige i skabet.

Køb af butterfly

Når du skal finde ny butterfly til mænd, kan du enten vælge at gå i herretøjsbutikker eller shoppe på nettet. Online er udvalget klart størst og det er nemt at kigge rundt, indtil man finder de perfekte modeller. Ofte er det smart at granske markedet på nettet og så tage i forretningen, hvis de har det man søger.