Det er blevet koldt udenfor og hvis du ikke allerede ejer en vinterjakke som mand, bør du få investeret i en med det samme. Det gælder om at være tidligt ude, så du får meget glæde af den henover vinterperioden og så du ikke skal købe den, under den mest travle julehandel.

Vi ser på dine muligheder for at finde en vinterjakke til mænd, der matcher din smag og dit budget.

Købsguide: Ny herre jakke til vinter

Når du skal finde ny herre jakke til vinter, kan du gøre det på flere måder. Vi har lavet en købsguide til hvordan du finder en billig variant eller får ekstra meget for pengene. Og hvordan du ikke mindst finder den rigtige model, for der rigeligt med mærker, farver og varianter at vælge imellem.

Gå på nettet og få inspiration

Du bør altid starte med at gå på nettet for at få inspiration. De fleste webshops tilbyder vinterjakker til mænd og det giver dig muligheden for hurtigt at komme igennem et bredt sortiment.

Det behøver ikke tage mere end 20-30 minutter at gennemse en lang række vinterjakker på nettet, via forskellige shops. Det giver dig et indtryk af mulighederne, prisniveauet og hvad der er moderne netop nu. Du bør endda være så heldig, at du ender med 2-3 forskellige vinterjakker, at du får svært ved at vælge.

Se også: Rullekraver til mænd

Få prøvet forskellige varianter

Det kan dog være “farligt” at købe en herre jakke til vinter, uden at have prøvet den først. Så hvis du gerne vil ramme rigtigt første gang, bør du få prøvet de 1-3 varianter, som kunne være noget. Det kan være du kan prøve alle sammen i et stormagasin som Illum eller Magasin.

Eller det kan være der findes relevante butikker, der hvor du bor. Det bør være tilfældet i de fleste situationer. Ved at få prøvet de forskellige vinterjakker, sikrer du dig, at du får valgt den helt rigtige. Ikke kun ud fra pris og udseende, men ligeledes hvad du føler dig komfortabel i. Det er mindst lige så vigtigt.

Kombinationen af undersøge mulighederne online og prøve jakken i en fysisk butik, mener vi er rigtig god og effektiv.

Find den laveste pris

Hvor du så vælger at købe din vinterjakke som mand, er helt op til dig selv. Nogle vil foretrække at finde den rette model og størrelse, hvorefter de vil finde den laveste netpris online. Dette for at spare penge.

Andre vil foretrække at købe jakken i butikken, da man kan få dem med sig øjeblikkeligt og da man ikke kan være sikker på hvad den kan købes til online. Eller bare fordi man ønsker at handle på gammeldags manér. Valget er op til dig, men i de fleste tilfælde, kan du spare penge ved at handle online. Det er derfor flere og flere gør brug af de mange prissammenligningssider.

Du kan se mere om herre jakker til vinteren og hvad der er på mode via Inspiration4men.dk.